DIARC® -pinnoitetut työkalut kestävät pidempään, nopeuttavat valmistusta ja parantavat tuottavuutta. Valmistettavien tuotteiden laatu on tasainen ja valmistuskustannukset alenevat.

 

DIARC® Diamond

 

DIARC® Diamond -timanttipinnoitteen ta-C-rakenteessa yhdistyvät suuri kulutuskestävyys ja pieni kitka. Erinomainen ratkaisu tarrojen, kalvo- ja foliomateriaalien sekä pakkausmateriaalien leikkuuteriin.

 

DIARC® Diadura

 

Pinnoite on kehitetty koneistus- ja muovaussovelluksiin, joissa työkalulta vaaditaan äärimmäistä sitkeyttä ja kestoa. Se soveltuu erinomaisesti komposiittimateriaalien, alumiiniseosten ja muiden kevytmetallien työstöön sekä kuitumateriaalien leikkuu- ja stanssityökaluihin.

 

DIARC® Flexo

 

Elastinen, taivutusta hyvin kestävä pinnoite, jossa yhdistyvät suuri kovuus ja leikattavien materiaalien hyvä irtoavuus. Kehitetty kuluttavien kalvo- ja foliomateriaalien leikkuuteriin ja synteettisten kuitujen katkaisuteriin.

 

DIARC® Cromo

 

Pinnoitteessa yhdistyvät suuri kovuus ja muovattavien materiaalien erinomainen irtoavuus. DIARC® Cromo on ratkaisu kaksikomponenttimuoviosien valmistukseen.

 

DIARC® Titan

 

Lämpöherkistä materiaaleista valmistettujen työkalujen pinnoite, kun tarvitaan hyvää terävyyttä ja kulutuskestävyyttä.